П`ятниця, 20.07.2018, 01:47
Вітаю Вас, Гість

 

Законодавча та нормативна база з організації харчування 

 - Інструкція з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (затверджений спільним наказом Міністерства освіти і науки України та Міністерством охорони здоров’я України від 17.04.2006 № 298/227; зареєстровано в Міністерстві юстиції України 5 травня 2006 за № 523/12397).

- Спільний наказ Міністерства освіти і науки України та Міністерством охорони здоров’я України від 26.02.2013 № 202/165 «Про затвердження Змін до Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах».

- Про здійснення контролю за організацією харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (Лист Міністерства від 23.05.2012 № 1/9-396 "Про здійснення контролю за організацією харчування дітей у дошкільних навчальних закладах")

 

ПІЛЬГИ ПРИ ВСТАНОВЛЕННІ ПЛАТИ

ЗА ХАРЧУВАННЯ  ДІТЕЙ В ДНЗ

 

          На підставі  змін внесених наказом МОН України від 08.04.2016 № 402 до Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах, рішення виконавчого комітету  Тлумацької міської ради об'єднаної територіальної громади  від 26 січня 2018 р., керуючись ст.34 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні"  звільнюються від плати за перебування дітей в дошкільних навчальних закладах: 

 в розмірі  100 %

  • опікунів  дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування;
  •  дітей – інвалідів;
  •  діти учасників АТО;
  • діти із сімей, що отримують допомогу відповідно до Закону України " Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям". 

 в розмірі 50 %:

  • батьків або осіб, які їх  замінюють,  і мають 3 і більше дітей.

 

Звіт

про виконання норм харчування

на одну дитину по Тлумацькому ЗДО «Сонечко»

 за  І квартал  2018 року

                                                                                   

№ п/п

Назва продукту

Фактичне виконання

норма

перевиконання

недовиконання

Процентне співвідношення

1

Молоко

8.3

4.0

 

0.3

93

2

Сир кисломолочний

0,85

1.6

 

0,75

53

3

Сит твердий

0.16

0.20

 

0,04

80

4

М'ясо

3.7

4.0

 

0.3

93

5

Риба

0.7

1.8

 

1.1

39

6

Масло вершкове

0.6

0.85

 

0.25

71

7

Олія

0.4

0.36

0,04

 

111

8

Яйце

0.01

0.01

 

 

100

9

Картопля

10

7.7

2.3

 

130

10

Овочі

13

9.3

2.7

 

140

11

Фрукти

2.6

4.0

 

1.4

65

12

Соки

-

-

 

-

-

13    

Цукор

1.7

1.8

 

0,1

94